През целия си живот жените срещат много мъже. Кои обаче

...
През целия си живот жените срещат много мъже. Кои обаче
Коментари Харесай

Петте типа мъже в живота на една жена

През целия си живот дамите срещат доста мъже. Кои обаче са главните видове, с които неизбежно ще се сблъскаме.

Специалистите са открили, че има общо пет съществени вида мъже, с които всяка една жена се сблъсква по своя житейски път. Те са чаровни, занимателни, умни или ви подкосяват краката.

Вижте кои сте срещнали към този момент и с кои ви следва да се запознаете.

Това е мъжът, към който имате платонична уязвимост. В продължение на години вие сте построили една постоянна връзка. Той е правилен, безрезервен и може да разчитате на него, тъй като мъжете са страхотни другари. И явно в действителност съществува откровено другарство сред мъж и жена.

Специалистът

Това е видът мъж, който постоянно знае какво прави и по кое време тряжбва да го направи. Той е убеден и постоянно ще ти помогне с някой механически проблем, който би те затруднил. Като промяната на крушката да вземем за пример.

Чаровникът

Това е мъжът, чието внимание постоянно може да те разтопи. той във всеки един миг гъделичка твоето его, а флирта с него води до незабавни позитивни страсти. Комуникацията с подобен вид мъж незабавно може да ви преобрази – вие ще грейнете, защото едно такова благополучие като чаровникът работи като козметично знамение. Внимавайте обаче да не залитнете доста, защото този вид мъж може доста бързо да се изпари.

Откровеният

Откровеният вид мъж, който не се тормози какво и по кое време споделя, не е най-хубавият, който можете да срещнете. Той няма да ви спести нищо единствено, тъй като сте дама и има огромен риск да ви засегне. В множеството случаи той не влага нищо персонално в казаното, само че това не прави обидата по-малка.

Забавният

Забавният вид несъмнено е най-хубавият вид, който да срещнете по пътя си. с него най-малко ще знаете, че в никакъв случай няма да скучаете. С него бихте могли да извършите куп неща, които сама не бихте се осмелила. Провокацията е неговата втора страна. По този метод обаче ще можете да опознаете по-добре себе си. Този вид обаче е доста мъчно за опитомяване, защото авантюристичният му дух не се поддава елементарно на усмиряване.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР