През тази година се очакват няколко сватби в кралските семейства

...
През тази година се очакват няколко сватби в кралските семейства
Коментари Харесай

Султанът на Бруней омъжва дъщеря си

През тази година се чакат няколко сватби в кралските фамилии (цели две за това на Йордания), както и раждането на няколко кралски бебета - принцеса Йожени беше последната, която показа радостната вест, че е бременна.

Чак в този момент обаче научаваме за една кралска женитба, състояла се преди седмица. Един от най-богатите хора в света - султанът на Бруней, омъжи една от дъщерите си. Принцеса Азема Болкиах към този момент е брачна половинка на принц Бахар ибни Джефри Болкиах.



Съвпадението във семействата на младоженците не е инцидентно - двамата са първи братовчеди. Докато 38-годишната Азема е щерка на султан Хасанал Болкиах, принц Бахар е наследник на брата на султана Джефри Болкиах.

Тържествата, свързани със сватбата, са почнали още на 8 януари в банкетната зала на резиденцията на султана Истана Нурул Иман. В идващите дни са се състояли седем публични церемонии.



Сред тях са размяната на блага сред фамилиите на младоженците, представянето на новия им герб, тридневна сватбена гала, публична вечеря и заключителен обред по бракосъчетанието, който се е състоял на 15 януари.

Част от фотосите от събитието са виждаме на формалния профил на принц Матин - по-малкия брат на принцеса Азема и един от най-желаните ергени освен в Бруней, само че и в цяла Азия. " Толкова съм благополучен за скъпата ми сестра и за Б.Дж.Б ", написа той към една от фотографиите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР