През тази година отборът на "Стайков Рейсинг" ще вземе участие

...
През тази година отборът на "Стайков Рейсинг" ще вземе участие
Коментари Харесай

Стайков Рейсинг с нов пилот и смяна на шампионата

През тази година тимът на "Стайков Рейсинг " ще вземе присъединяване в Националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут.

Пилот на тима ще е Камен Василев, като това ще бъде дебютният му сезон.

Мениджър и наставник на Василев ще бъде планинския първенец за 2013 година и повторен рали първенец на България Пламен Стайков, който през предишния сезон стана притежател на европейския рали трофей в клас ERT2, както и Балкански първенец.

източник: Lap.bg

Първото съревнование за тима ще бъде през този уикенд на „ Писта Бургас “, където ще се организира първия кръг от националния шампионат. Камен Василев ще седне зад кормилото на Mitsubishi Lancer Evo 9 и ще се състезава в група “макси “ и клас HC2.

Преди началото на сезона, тимът направи няколко теста на писта „ Дракон “, като главната задача по време на тестванията бе акомодацията на водача към автомобила.

"През този сезон няма да гоним класиране. Основната задача пред Камен ще бъде довеждане докрай на всички надпревари през сезона. Много е значимо през тази година той да натрупа нужния опит, с цел да може през идната година да гони и по-добри резултати в класирането “, показа ментора на водача в навечерието на старта в Бургас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР