През следващото денонощие ще преобладава облачно време и на много

...
През следващото денонощие ще преобладава облачно време и на много
Коментари Харесай

Облаци, слаб дъжд и сняг ни очакват днес

През идващото денонощие ще доминира облачно време и на доста места ще има превалявания от дъжд, най-вече слаби. Ще духа слаб северозападен вятър. Заради облачността утринните температури ще се покачат и ще са сред 7° и 12°.
Дневните оптимални температури ще варират от към 11° в североизточните региони (Силистра) до 19° в югозападните. В Сандански - 19 градуса, 18 градуса ще е във Видин и Благоевград, 17 - в Монтана, 16 - в Пловдив и Плевен. В София оптималната температура ще е 15 градуса, колкото и в Бургас, във Варна тя ще е 14 градуса.
До вечерта в множеството места преваляванията ще стопират.
Над Черноморието ще доминира облачно време. В южните региони ще има превалявания от дъжд, най-вече слаби. Максимални температури на въздуха: 14°-16°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще е най-вече облачно. Ще има превалявания от дъжд, по най-високите елементи - от сняг. Ще духа сдържан до мощен вятър от север. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра - към 4°.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР