През следващото денонощие, със слаб до умерен вятър от запад-северозапад

...
През следващото денонощие, със слаб до умерен вятър от запад-северозапад
Коментари Харесай

Температурите и в петък остават положителни

През идващото денонощие, със слаб до сдържан вятър от запад-северозапад ще продължи да прониква малко по-топъл въздух. През нощта ще е най-вече ясно с минимални температури сред минус 3 и 2 градуса.

Преди обяд над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево, тук-там в низините със утринни мъгли. През деня от север облачността ще се усилва и вечерта тук-там в Североизточна България ще превали дъжд.
 
 ThinkStock/Getty Images

Максималните температури ще са сред 5 и 10 градуса. Атмосферното налягане ще се намалява, достигайки междинното за месеца.
 

В планините преди обяд ще е слънчево , само че в следобедните часове облачността ще се усили . На обособени места ще прехвърчи сняг. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 4 градуса, на 2000 м - към минус 2 градуса.-->
 
 ThinkStock/Getty Images

По Черноморието преди обяд ще е най-вече безоблачен о, в обособени региони с понижена видимост. В следобедните часове облачността ще се усилва и вечерта на обособени места по северното крайбрежие ще превали. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максималните температури ще са от 6 до 9 градуса. Температурата на морската вода е към 7 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР