През последните седмици една от обсъжданите теми е какво се

...
През последните седмици една от обсъжданите теми е какво се
Коментари Харесай

Когато лично Дейвид Бекъм ти вдъхне кураж

През последните седмици една от обсъжданите тематики е какво се случва сред Виктория и Дейвид Бекъм. И най-много дали са правилни спекулациите и слуховете, че двамата са се разделили.
 Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм, премахването на татуировката и правилни ли са слуховете за раздялата им
Виктория Бекъм си призна

Разделени ли са с Дейвид Бекъм

Макар да са дружно от доста години, чакаме всичко, тъй като животът е непредвидим. Но на фона на тези клюки Disney взеха решение да пуснат филмов откъс на една доста забавна документална поредност -  Save Our Squad with David Beckham .

В рамките на четири епизода ще забележим по какъв начин една от легендите на британския футбол ще влезе в съблекалнията на момчетата от тима на Westward Boys до 14 години. Целта му е да ги стимулира и окуражи, с цел да се спасят от изпадане от дивизията си.

Всъщност в филмовия откъс чуваме самият Бекъм да споделя, че неговата футболна кариера е почнала точно от терените на източен Лондон. Ето за какво приема визитата си при тима драговолно. А самите момчета имат потребност от окуражаване, тъй като се намират в серия от тежки следващи загуби с огромна разлика.

Но наличието на Дейвид Бекъм на тренировките и в съблекалнята няма по какъв начин да не окаже положителен ефект. Според Metro.co.uk, някогашният британски национал ще се срещне и с част от фамилиите на момчетата, с цел да разбере по-добре техните проблеми.
 Бруклин Бекъм, Дейвид Бекъм и детайлности към решението му да се откаже от футбола
Кога Бруклин Бекъм се е отказал от футбола

Ето и за какво

А за някои досегът до Бекъм ще остане вечно в спомените им. Особено за вратаря, който съумява да отрази негов удар. Save Our Squad with David Beckham ще бъде в Disney+ от 9 ноември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР