Посетител на фитнес сподели кадри с единадесетия си пръст, който

...
Посетител на фитнес сподели кадри с единадесетия си пръст, който
Коментари Харесай

Посетител на фитнес разкрива въртящ се на 360 градуса 11-ти пръст, който го прави експерт по вдигане на тежести

Посетител на фитнес показа фрагменти с единадесетия си пръст, който му дава преимущество, когато подвига тежести във фитнеса.

Карън Шети в началото е роден с 12 пръста, само че шестият на дясната му ръка е трябвало да бъде отсечен, когато е бил по-малък заради зараза. Сега 26-годишният има единствено 11 и феноменът се дължи на гените му, защото освен неговият прародител го е имал, само че и три баби и една вуйна.

клип, споделен в Instagram, който събра 5,9 милиона гледания и над 92 800 лайкове, той демонстрира по какъв начин употребява дребния пръст във фитнеса, който пораства тъкмо до кутрето му. „ В това потомство в този момент аз го имам “, сподели Карън, мрежов инженер от Мумбай, Индия, пред What's The Jam.

Това ме прави неповторим. Усещам пръста, има кост, само че няма стави. Може да се върти до 360, защото няма стави. Някои от фамилията ми даже са имали нокти (които) също могат да им порастват. Хората към мен го намират за сладостен и мек, обичат да го държат и да си играят с него. Освен това слагам вълшебен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР