Пазарът на пилоти вече процъфтява, но остава да се види

...
Пазарът на пилоти вече процъфтява, но остава да се види
Коментари Харесай

Mercedes трябва да пренебрегне Люис Хамилтън и да спаси кариерата на още една звезда от F1 през 2025 г.

Пазарът на водачи към този момент процъфтява, само че остава да се види кой ще запълни празнината в Mercedes, оставена от Люис Хамилтън.

Британецът ни сподели в Имола в четвъртък, че желае младата сензация Андреа Кими Антонели да го наследи. Тийнейджърът няма право да се състезава във Формула 1, до момента в който не навърши 18 години през август, макар че към този момент има нужните точки за суперлиценз.

Подадено е искане до FIA да му разреши да получи суперлиценз преди тогава, само че особено освобождение е малко евентуално. В настоящия си тип Мерцедес биха предпочели Антонели да натрупа опит с Уилямс, преди да направи крачка напред.

Това значи, че им би трябвало кратковременен вид, който е благополучен да бъде краткотрайна междина, до момента в който не бъде сметнат, че младият им парещ подготвен. Така че те би трябвало да се извърнат към познато лице в лицето на Валтери Ботас.

Договорът му със Заубер изтича в края на годината и наподобява, че няма да получи възобновяване. Ситуацията го изнерви доста, само че решението на остарелия му...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР