След дълго време, прекарано в Италия, преди няколко години Ива

...
След дълго време, прекарано в Италия, преди няколко години Ива
Коментари Харесай

Ива Тодорова между комичното и трагичното в Най-смешното шоу завинаги, навсякъде и само за вас!“

След дълго време, прекарано в Италия, преди няколко години Ива Тодорова се завръща към корените си. И това значи, че тя освен е още веднъж на българска земя, само че и че още веднъж се качва на театралната сцена.
 Ива Тодорова от „ Приятно ми е, Ива! “ за вълнението на сцената и за пътя, който все към театъра я води
Ива Тодорова от „ Приятно ми е, Ива! “ за вълнението на сцената и за пътя, който все към театъра я води

Ах, този възхитителен живот в целия му смут

В представленията " Приятно ми е, Ива! " и " Ива е онлайн " актрисата играе самата себе си. И с естественото си наличие, лекост и възприятие за комизъм, постоянно съумява да влияе на публиката. Сега ѝ следва да го направи още веднъж с най-новия си театър - " Най-смешното шоу вечно, на всички места и единствено за вас! "

" Заглавието е иронично, само че и не е, защото живеем във века на рекламата ", споделя актрисата, която има професионален опит и в областта на рекламата.

Не съответно това обаче ще е водещото в представлението. Със своя присъщ жанр Ива Тодорова още веднъж ще приказва самоуверено за възходите и паденията си. Но този път е посветила вдъхновяващите си истории на рисковете и прелестта да си експерт, създател, човек, влюбен в верния човек. От сцената актрисата ще се запита: " Как да разберем кой е верният сътрудник? " и " Хубаво ли е да си на 50?! "

Тя минава и през голям диапазон от страсти, през значимите и от време на време изоставени усеща, като в това време отвлича вниманието на публиката към предишното и към бъдещето, с цел да си припомнят взаимно, че всички те са значими най-много за сегашното.

Ива Тодорова е от тези актриси, които като че ли без изпитание смъкват бариерата сред артист и фен. Нейната персоналната история става всеобща. А задачата на представлението ѝ е да се трансформира в едно взаимно искрено проучване на днешния ден, на отминалите мемоари, до момента в който в това време дава и вяра за бъдещето.

В " Най-смешното шоу вечно, на всички места и единствено за вас! " актрисата самоуверено забърква самобитен коктейл от покруса и комедия, тъй като какво е същинският стендъп, в случай че не да се изправиш и да приказваш за всичко. На сцената няма дребни неща, няма към този момент и персонални. Всичко е значимо и публично.

Представлението има формата на стендъп комедията, като всички погледи са приковани към Ива Тодорова, която е сама на сцената. За неговото осъществяване обаче тя още веднъж разчита на помощта на режисьора Стоян Радев.
 Радина Кърджилова и Павел Иванов сред първичните пристрастености и рационалните закони във “Венецианският търговец ”
Радина Кърджилова и Павел Иванов сред първичните пристрастености и рационалните закони във “Венецианският търговец ”

Мащабна нова премиера в Народния спектакъл

" Най-смешното шоу вечно, на всички места и единствено за вас! " е на 20 май от 20 ч. в Sofia Live Club. Повече информация има.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР