През последните няколко месеца THORChain, TRON и Bitcoin Spark привлякоха

...
През последните няколко месеца THORChain, TRON и Bitcoin Spark привлякоха
Коментари Харесай

Прогнози за крипто бичия пазар: Колко високо могат да стигнат THORChain, TRON и Bitcoin Spark?

През последните няколко месеца THORChain, TRON и Bitcoin Spark привлякоха интереса на вложителите със мощни ценови резултати.

Въпреки това доста крипто анализатори към този момент са съгласни, че пазарът на цифрови активи сега се намира във бичи фаза.

Заради това се предвижда, че тези три криптовалути може да нарастнат доста. Нека разберем какъв брой високо могат да се изкачат те.



Посетете Bitcoin Spark ICO, с цел да имате втори късмет за ранно присъединение към Bitcoin

Активността на разработчиците на THORChain се е повишила, какъв брой високо може да стигне RUNE?

Криптовалутата THORChain стана известна през 2023 година поради бързото повишение на цените си. През август монетата на THORChain, RUNE, нарастна с повече от 100%, когато другите криптовалути означиха спад.  

През октомври RUNE се увеличи с повече от 55%, с цел да премине $3 за първи път от 17 месеца.

Наскоро обаче THORChain попадна в новините поради внезапното повишаване на развойната активност. Пазарните анализатори допускат, че нарастването загатва за миграция на повече разработчици към мрежата. В резултат на това те дадоха бича прогноза за цената на THORChain.

Въз основа на ценовите прогнози на пазарните специалисти и анализатори THORChain е излязла от низходящия канал и може да се повиши до $10. Това трансформира RUNE в една от най-хубавите криптовалути, в които да инвестирате.

TRON се трансформира в най-хубавия блокчейн за преводи на постоянни монети?

Монетата TRON бележи постоянен растеж през 2023 година Също по този начин, в мрежата се следи възкръсване на интензивността. В отчета, споделен от CoinTrust, се показва, че мрежата TRON се е трансформирала във водещ блокчейн за транзакции със постоянни монети на разрастващите се крипто пазари.

Подчертано от отчета, USDT в мрежата на TRON се е трансформирал в най-използваната монета за транзакции. Това удостовери отчета от септември, в който се показва, че на TRON се падат 43% от всички транзакции с USDT.

От началото на годината до момента TRX е спечелил повече от 80%, само че има да извърви дълъг път, с цел да доближи $1. Въпреки това цената на TRON не съумя да пробие безапелационно над съпротивата от $0.2.

Анализаторите обаче предвидиха, че това може да се случи в идния бичи растеж. Според техните прогнози цената на TRON може да до $0.45 през идващия бичи цикъл.

Bitcoin Spark има за цел да господства на идващия бичи пазар

Хиляди планове са стартирали посредством предварителна продажба на криптовалути, само че малко от тях са имали толкоз огромно въздействие, колкото Bitcoin Spark.  

Bitcoin Spark е форк версия на истинският Bitcoin, тъй че резервира същото равнище на сигурност, надеждност и дискретност.  

Въпреки това екипът е направил усъвършенствания в кодовете. Най-забележителното от тях е включването на функционалност за смарт контракти – функционалност, която липсва в мрежата на Bitcoin.

Пазарните анализатори предвиждат, че Bitcoin Spark ще притегли разработчици, които желаят да надграждат върху Bitcoin. За да даде място на главните dApps в мрежата, Bitcoin Spark е интегрирал нов консенсусен механизъм – Proof-of-Process (PoP).

За Bitcoin Spark бяха направени много оптимистични прогнози. Анализатори плануват, че BTCS може да доближи исторически връх над $50 при идващия бичи пазар. Тъй като се намира в ранните стадии на ICO, съгласно мнозина посредством плана, доста от вложителите може да получат втори късмет да се причислят частично към ранните дни на Биткойн.

В момента BTCS се търгува на цена от $3.50 в стадий 9 от своето ICO.

Научете повече за ICO на Bitcoin Spark по-долу:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР