През последните месеци народните представители от ''Атака'' работеха за това

...
През последните месеци народните представители от ''Атака'' работеха за това
Коментари Харесай

Джамбазки: Избирането на новия председател на ЕК бе скандално

През последните месеци народните представители от ''Атака'' работеха за това да саботират общите старания в дребната коалиция. Така че не е ненадейно това развиване на събитията. Да не приказваме, че те концентрираха акцията си върху клюки и неистини по адрес на Вътрешна македонска революционна организация, поради което ще понесат своята правосъдна отговорност.

Така разяснява изключването на партия ''Атака'' от Обединени патриоти евродепутатът Ангел Джамбазки в утринния блок на Българска национална телевизия.

,,Извършеното от тях беше безобразна нелепост и това е логически свършек на държанието на тези хора. Извинявайте, обаче ръководителят на ПГ на Оперативна програма в 97% от случаите не е участвал в Народното събрание за гласуванията'', съобщи Джамбазки, само че увери, че огромната коалиция не е застрашена.

,,В техен политически интерес е да продължат да поддържат ръководството на държавата'', сподели той.

,,Случващото се в българските институции е обезпокоително, меко казано. Електронното ръководство продължава да бъде мит в страната, а в същото време се хвалим, че у нас има доста грамотни хора в тази система.

Въпросът след офанзивата към Национална агенция за приходите е какво вършат виновните министерство и администрация? Със сигурност някой би трябвало да понесе лична отговорност за тази атака'', разяснява евродепутатът пробива в приходната организация.

,,Делегацията на Вътрешна македонска революционна организация настояхме да бъде проведена среща сред министрите на превоза от пет страни, с които да обсъдим пакетът Мобилност. Позицията на групата на европейските консерватори е най-ясна и твърда по този въпрос'', добави Ангел Джамбазки.

,,Избирането на Урсула фон дер Лайен за ръководител на Европейска комисия за мен беше скандално, безпринципно и още едно доказателство, че европейската администрация би трябвало да се промени'', уточни в умозаключение той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР