През последните години светът е свидетел на нарастващ брой мистериозни

...
През последните години светът е свидетел на нарастващ брой мистериозни
Коментари Харесай

НЛО като медуза лети над военна база

През последните години светът е очевидец на възходящ брой мистериозни феномени в небето, описвани като неидентифицирани летящи обекти (НЛО). Един от последните произшествия, снимани с термовизионни камери, предизвика доста въпроси и провокира вълна от интерес към мистериозни обекти в атмосферата.

Най-новото видео, предоставено от откривателя по уфология Джереми Корбел, улавя обект, който откривателите назовават „ НЛО-медуза “. Записът е изработен над американска военна база очевидно в Ирак благодарение на термокамера.

„ Той лети над водно тяло “, споделя Корбел в изявление. „ Казаха ми, че ненадейно стопира, слиза във водата и нищо не се случва в продължение на 17 минути. И ето го, това създание излиза от водата и излетява под ъгъл от 45 градуса.

Разследващият публицист и режисьор Джеръми Корбел споделя, че фрагментите евентуално са същински въз основа на рисковете, които неговите източници са поели, като са му дали фрагментите. Той също по този начин декларира, че през 2018 година на военните е било подредено да „ преследват “ този тайнствен обект.

Откакто фрагментите са налични, някогашният анализатор от разузнаването на морската пехота на Съединени американски щати Майкъл Конкоски също прави коментар. Той споделя, че американските войски са преследвали „ нещото “ в Ирак от години, само че какво в действителност се е случило, остава мистерия. 

„ Завърши като история за призраци в базата “, споделя Конкоски. „ Изглеждаше, че този обект въобще не се пробва да ни заплаши. Някои морски пехотинци обаче бяха назначени да се опитат да го намерят благодарение на нощно виждане. Търсиха го благодарение на други датчици и цялото налично съоръжение ". Засега няма ясни отговори на въпросите към това мистериозно НЛО. Някои специалисти спекулират, че може да е част от поредност от скорошни наблюдения на неидентифицирани обекти, които се проверяват.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР