През последната седмица плакати със заглавие Раят е винаги за

...
През последната седмица плакати със заглавие Раят е винаги за
Коментари Харесай

Хомофобски реклами заляха метрото, Фандъкова спи

През последната седмица плакати със заглавие „ Раят е постоянно за двама – мъж и жена. Няма еднополов парадайс “ се появиха във влаковете на метрото в столицата, алармират от „ София прайд “.

Плакатите са реклама на книгата,,Пътят към Армагедон “ на Александър Урумов, деен евангелист, прочут със своите тайни теории. През 2019 г, като шеф на пресцентъра на Министерство на защитата Урумов популяризира погрешните клюки, че „ страната ще взима децата на хората. “ През идващите години, дружно с Вътрешна македонска революционна организация, се трансформира в главния изразител на погрешното изказване, че посредством Истанбулската спогодба ще се прокарат еднополовите бракове в България. Урумов е осветлен и като сътрудник на Държавна сигурност.



Плакатът, с ясно изразен хомофобски и дискриминационен темперамент и опровержителен на регламента за реклама на територията на Столична община, се популяризира единствено няколко дни преди началото на акцията за идните избори на 2 април 2023 година

Oт Facebook страницата на „ София прайд “ приканват да се подават сигнали към Метрополитен ЕАД, Столична община и Метрореклама и рекламата да бъде свалена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР