През нощта времето над цялата страна остана ясно и почти

...
През нощта времето над цялата страна остана ясно и почти
Коментари Харесай

Новата седмица идва с горещо време - ето къде ще е най-топло

През нощта времето над цялата страна остана ясно и съвсем безшумно. Днес ще е слънчево, като следобяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания.

Преди обяд в Източна България ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток, след пладне ще е съвсем безшумно. Максималните температури ще са най-вече сред 32° и 37°. Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще е по-високо от междинното за месеца, предвиждат от Национален институт по метеорология и хидрология, съобщи Пик.

По Черноморието ще е слънчево и топло. Следобед ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са сред 28° и 31. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Температурата на морската вода е 25°-26°.

Над планините ще е слънчево. Следобед ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан до мощен вятър от северната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра - към 17°.


 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: