През нощта ще е предимно ясно, а в сряда -

...
През нощта ще е предимно ясно, а в сряда -
Коментари Харесай

Последните дни на май ще се радваме на слънце

През нощта ще е най-вече ясно, а в сряда - слънчево, с раздрана висока облачност . След обяд над планините ще се развие купеста облачност, само че вероятността за превалявания е дребна . Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан, североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 26 и 31 градуса, в София - към 27 градуса.

Над планините ще е най-вече слънчево , с краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е дребна. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 19 градуса, на 2000 м - към 11 градуса.

По Черноморието ще е най-вече слънчево , с раздрана висока облачност. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 23-25 градуса. Температурата на морската вода е 20-22 градуса . Вълнението на морето ще е към 3 бала.
 
 Thinkstock/Getty Images

В четвъртък ще е най-вече слънчево , в следобедните часове над планинските региони - с купеста облачност, само че превалявания не се чакат. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 27 и 32 градуса.-->

В петък ще доминира слънчево и топло време , с оптимални температури сред 29 и 34 градуса. По-късно денем над Западна и Северна България ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд с гръмотевици . Възможни са градушки.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР