През настоящата седмица имаме удоволствието да наблюдаваме немалък брой първокачествени

...
През настоящата седмица имаме удоволствието да наблюдаваме немалък брой първокачествени
Коментари Харесай

Програма: Медведев срещу Мъри в битка за трофея в Доха; полуфинали в Марсилия и Рио

През актуалната седмица имаме удоволствието да следим значителен брой първокачествени мачове с присъединяване на част от топ състезателите в елита на международния мъжки тенис, а с настъпването на уикенда е време да се състоят и заключителните срещи на всеки от шампионатите в Доха, Марсилия и Рио де Жанейро.

Без подозрение гвоздеят в днешната стратегия се обрисува да бъде финалният конфликт в АТР 250 конкуренцията в Доха, който ще опълчи един против различен Даниил Медведев и Анди Мъри. Въпросният дуел дава обещание да бъде извънредно зрелищен, като се има поради, че през предходната седмица руснакът победи с купата в Ротердам, а от своя страна, трикратният първенец от Шлема доближи до финала, надделявайки в трагични борби, откакто избави общо 8 мачбола по пътя си. 

Досега Медведев и Мъри имат общо две изиграни срещи между тях, като всяка една от тях е завършвала с триумф за международния №8, който даже няма изгубен сет против днешния си съперник.

Програмата в Доха:

1. Даниил Медведев - Анди Мъри (начало 17:00 часа)

Днес следва да бъде завършен и финалът в Марсилия, където трима от четиримата полуфиналисти са непоставени играчи. В първия дуел за деня един против различен ще излязат топ поставеният Хуберт Хуркач и международният №50 Александър Бублик, който в четвъртфиналната фаза спря най-хубавия ни тенисист Григор Димитров. След края на тяхната среща пък корта ще завладяват 18-годишната сензация Артур Фис и.......... 

Програмата в Марсилия:

1. Хуберт Хуркач - Александър Бублик (не преди 15:30 часа)

2. Бенжамен Бонзи - Артур Фис (не преди 17:00 часа)

 

тук нещо за рио

 

 

 

 

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР