През миналата седмица светът на модата и шоубизнеса бе разтърсен

...
През миналата седмица светът на модата и шоубизнеса бе разтърсен
Коментари Харесай

Педофилския скандал с Баленсиага

През предходната седмица светът на модата и шоубизнеса бе разтресен от следващия запаметяващ се скандал. Рекламната акция на първокласната фешън марка Balenciaga бе остро подложена на критика. Последната акция на стилния колос демонстрира деца, държащи плюшени чанти с формата на мечета, със садо-мазо детайли по тях. Кадрите бяха остро подложени на критика, а стилната общественост насочи обвинявания за агитация на педофилията и сексуализирането на деца.

  " Искрено се извиняваме за всяка засегнатост, която нашата празнична акция може да е предизвикала. Нашите плюшени чанти с мечета не трябваше да бъдат представяни с деца в тази акция ", се споделя в изказване на компанията от предишния вторник, в което ясно се декларира, че рекламата е изтеглена от всички канали и платформи.

От Balenciaga оповестиха, че ще подхващат правосъдни дейности против страните, виновни за фотосесията, които по думите им са присъединили " неодобрени продукти " в акцията. Става въпрос за продуцентската компания North Six, Inc. и дизайнерът Никола де Жарден.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР