През миналата седмица най-добрият ни тенисист Григор Димитров не взе

...
През миналата седмица най-добрият ни тенисист Григор Димитров не взе
Коментари Харесай

Ранглиста: Григор Димитров запазва позиции в топ 20 на света

През предходната седмица най-хубавият ни тенисист Григор Димитров не взе присъединяване в някоя от провеждащите се съревнования, заради което при днешното възобновяване на международната класация не прибавя никакви точки към актива си. При това състояние първата ни ракета резервира своята 20-а позиция в подреждането, до която се изкачи през предходната седмица, когато записа най-високото си класиране от предишния август насам.

Плътно зад родния ни представител остава Франсиско Серундоло, който се намира единствено на 35 точки от нашия съотечественик, само че положителната вест е, че аржентинецът няма да взе участие в нито един шампионат през тази седмица. Разликата сред Димитров и №19 в класирането Алекс де Минор пък е 345 точки.

Хасковлията ще има опция да усили точковия си актив през актуалната седмица, защото следва да сложи началото на сезона си на хард в Съединени американски щати с присъединяване на АТР 500 надпреварата във Вашингтон. Там българинът е подложен под №5 в схемата и ще опита да усъвършенства миналогодишното си достижение, когато доближи до осминфиналната фаза.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР