През изминалата седмица Биткойн отбеляза значителен спад от над 11%

...
През изминалата седмица Биткойн отбеляза значителен спад от над 11%
Коментари Харесай

Биткойн: Още 22% спад може да се очаква според исторически данни

През миналата седмица Биткойн означи забележителен спад от над 11% в представянето си. Някои членове на крипто общността допуснаха, че това намаляване може да е обвързвано с отчети, в които се показва, че SpaceX се е освободила от притежаваните от нея BTC. 

Други акцентираха евентуалното влияние на обстоятелството, че китайската компания Evergrande е изправена пред финансови усложнения. Независимо от съответната причина, която стои зад неотдавнашния спад, редица анализатори са единомислещи, че съществува опция за по-нататъшна промяна на цените в близко бъдеще.

Според крипто анализаторът, прочут като “ ” има забавен модел, следен през последното десетилетие. Всеки път, когато цената на Биткойн е спадала под 200-дневната елементарна плъзгаща се междинна (SMA), историческите данни демонстрират, че цената има наклонност да се сближава с осъществената цена.  

Али изясни, че актуалната осъществена цена се прави оценка на почти $20,350. Тази стойност значи спад от към 22 % спрямо настоящите пазарни равнища.

Оценката на Али е подкрепена с информация от разнообразни набори от данни. Както бе обявено от CryptoQuant, осъществената цена, обвързвана с краткосрочните притежатели на Биткойн, е евентуално фактор, който може да внесе риск за криптовалутата.  

Концепцията за осъществена цена се отнася до междинната цена, на която всички транзакции с Биткойн са се случили във веригата по време на последния им ангажимент, разграничена на общия брой BTC в обращение.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР