През годините SOLAR Summer затвърди реномето си на един от

...
През годините SOLAR Summer затвърди реномето си на един от
Коментари Харесай

Victor Calderone и Chris Liebing в София след броени дни


През годините SOLAR Summer затвърди реномето си на един от най-силните техно фестивали в България. Това лято YALTA CLUB още веднъж се постара с извънредно мощна селекция от диджеи, които изпълниха Cacao Beach Club с доста и разнообразни почитатели през миналите два уикенда.Тази седмица SOLAR Summer продължава с трети празненство уикенд в компанията на Victor Calderone на 11 август и Chris Liebing на 12 август.

На 11 август (петък) зад пулта на Cacao Beach Club ще се качи Victor Calderone – актьорът, който последно видяхме предходната година по време на обичайното Halloween празненство на YALTA CLUB. Постиженията му като продуцент и диджей са добре известни, само че той схваща и прави оценка смисъла на непрекъснатото развиване. През годините, американецът преоткри музикалния си жанр и в този момент се изявява с по-тъмно техно звучене, каквото чакаме от него и по време на SOLAR Summer 2017. Заедно с него, хилядите посетители на клуба ще чуят и Liubo Ursiny, с който Calderone не дели сцена за първи път.

На 12 август (събота) празненство уикендът продължава с посланика на иновативата техно музика Chris Liebing. През годините Chris Liebing не стопира да опитва с разнообразни музикални стилове, само че постоянно остава правилен на техното. Всички присъстващи могат да чакат вечер, лишена от комерсиално звучене. Liebing е фен на солидното дийп техно и тъкмо такова ще звучи до изгрев слънце. Chris Liebing ще бъде подсилен от Philip Chernikov, който ще открие съботното празненство.

Подробности за фестивала може да намерите на Facebook страницата на YALTA CLUB, както и на www.yaltaclub.com

Билети за SOLAR Summer могат да бъдат закупени от OMV, YALTA CLUB и на ЕVENTIM.BG
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР