Германският Бундестаг свали имунитета на депутат от Алтернатива за Германия“,

...
Германският Бундестаг свали имунитета на депутат от Алтернатива за Германия“,
Коментари Харесай

Свалиха имунитета на депутат от Алтернатива за Германия заради подозрения в шпионаж

Германският Бундестаг смъкна имунитета на народен представител от „ Алтернатива за Германия “, който бе упрекнат в шпиноаж з за Русия. Полиция към този момент е претърсила парцелите на Петер Бистрон по съмнение във взимане и укриване на рушвет.

Днес Бундестагът смъкна имунитета на депутата от „ AзГ ". Веднага по-късно чиновници на Баварската прокуратура са почнали да претърсват парламентарния офис на Бистрон.

Главната прокуратура в Мюнхен разгласи, че " организира следствие против член на Бундестага по в началото съмнение за корупция на изборни длъжностни лица и пране на пари ". Освен парцели в Берлин и Бавария - в окръзите Мюнхен, Ердинг и Дегендорф, служителите на реда са претърсили и парцели в Майорка.

Според отчета в акцията са взели участие 11 прокурори и към 70 служители на реда от Баварската държавна работа за престъпни следствия.

От седмици Бистрон е подложен на напън, защото се твърди, че е получил пари от проруската пропагандна мрежа " Гласът на Европа ". В записи, направени от чешките секрети служби, се твърди, че Бистрон брои банкноти. Според записите той се оплаква от едрите банкноти, като споделя, че не може да се отърве от тях даже на бензиностанциите. До момента Бистрон отхвърля обвиняванията и твърди, че не е приемал никакви пари.

Главната прокуратура в Мюнхен към този момент е водила авансово следствие против него по обвинявания в подкупване на депутати. Имунитетът на Бистрон трябваше да бъде свален, с цел да стартират формалните следствия.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР