След бравурния успех на концертите в София в началото на

...
След бравурния успех на концертите в София в началото на
Коментари Харесай

Звездните тенори и Видинската филхармония с турне из България

След бравурния триумф на концертите в София при започване на годината и последвалите два вълнуващи концерта с неспирни овации и бисове в Сливен и Казанлък, звездните тенори в плана " The stаr tenors " потеглиха на турне из страната с Видинската филхармония и диригента Петър Димитров. Публиката ще се наслаждения на " Вечер със звезните тенори " - първата сцена през май бе в Севлиево, през вчерашния ден - в Пловдив, на 16 май ще пеят в Дома на културата в Кърджали, на 17 май - в залата на РДТ " Н. Хайтов " в Смолян.
Солисти в концертите са именитият тенор Марио Николов, звездата на Музикалния спектакъл " Стефан Македонски " - Стефан Петков, младият ослепителен тенор Андрея Мирчев. На 17 май към тях ще се причисли изявеният гръцки тенор, живеещ в България, Георгиос Филаделфевс, на 16 май специфичен посетител ще бъде румънският звезден тенор Разван Сарару.
Знаменитите солисти повеждат феновете на красивата музика към неповторимо музикално преживяване с мостри от международния теноров репертоар. Под съпровода на Видинския симфоничен оркестър с диригент Петър Димитров феновете на стойностната музика имат удоволствието да чуят най-популярните оперни и оперетни арии, италиански канцонети, френски, испански и гръцки песни.
" The Star Tenors " е музикален план на тенора, режисьор и ефирен водещ Марио Николов, в взаимна самодейност с " Art Vox Association ". Целта на плана е потвърдили се тенори да показват млади, надарени реализатори в разнообразни по форма и род музикално-сценични събития, с подбрана селекция от обичани, емблематични осъществявания за репертоара на всеки от участниците.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР