През днешния ден ни предстои да станем свидетели на поредния

...
През днешния ден ни предстои да станем свидетели на поредния
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров срещу Новак Джокович

През днешния ден ни следва да станем очевидци на следващия суперсблъсък сред най-хубавия ни тенисист Григор Димитров и международния №1 Новак Джокович. Те се изправиха един против различен на Аустрелиън Оупън през януари, когато лидерът в международната класация надви в поредни сетове, а през днешния ден ще излязат на корта в Рим в борба за място на осминафиналите. 

До момента двамата имат общо 11 изиграни срещи между тях, като сръбският тенисист има преимущество от 10 победи против единствено една за сънародника ни. Любопитно е, че единствено 2 от тези дуели са се състояли на алена настилка, като единственият триумф на родния ни представител идва точно на клей в Мадрид през 2013 година. 

Предстоящият мач сред Димитров и Джокович е подложен под номер три в програмата на Централния корт във Foro Italico и ще започва директно след края на дуела сред Ига Швьонтек и Леся Цуренко, което значи, че началото му се чака да бъде сложено не преди 15:00 часа българско време, ако графикът не бъде нарушен от дъждовното време в италианската столица през последните дни.

Вие пък още веднъж ще имате опция да наблюдавате пряко дългоочакваната среща сред двамата на някой от следните линкове:

  (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР