През 2008г. Виктор Бакуревич напуска Русия през 2008г. Той пристига

...
През 2008г. Виктор Бакуревич напуска Русия през 2008г. Той пристига
Коментари Харесай

Виктор Бакуревич: Срам ме е от Путин. Той и неговите приближени причиниха огромно зло с тази война

През 2008г. Виктор Бакуревич напуща Русия през 2008г. Той идва във Варна и основава своя бизнес. През 2006г. той взима решението да имигрира от Федерацията. Тогава той работи като юрист гр. Томск и попада на наказателно дело против кмета на града, в който живее. Докато го пази в границите на две години, Бакуревич вижда ужасяващи обстоятелства, които са в положение на лагерите ГУЛАГ ( Главно ръководство на наказателните лагери). Това е инструментът за политическа принуда по времето на Съветския съюз.

 

Виктор Бакуревич уточни по ТВ1 , че неговият клиент е бил в пандиза, до момента в който има разследване. Той е видял с очите си издевателствата, които даже не са прикрити. Те се реализират върху хора, които не са наказани. Липсва презумпцията за непорочност. Това го подтиква да мисли за емиграция, тъй като си дава ясна сметка в какво " страшилище " ще се трансформира страната.

 

Според Бакуревич, когато през 2000 година той гласоподава за Путин, в Русия са доста сложни времена, тъй като таман е свършила чеченската война. Бакуревич, както и доста други руснаци, се доверяват на Елцин, че е избрал Путин за негов правоприемник. Народът има вяра, че е определен човек, който може да сплотява и да се бори с корупцията. Всички са чакали избавител, който ще поведе народа през тези компликации. Иронията е, че Путин става знак на корупцията и разединението на нацията. В началото Путин е приказвал доста демократично и се е представял за диалогично надъхан човек.

 

Виктор Бакуревич е безапелационен: " Срам ме е от Путин и от неговите доближени, тъй като предизвикаха голямо зло. За страдание поради разнообразни аргументи руснаците поддържат войната. Тъжно е, че те изпитват нито виновност, нито отговорност от тези злодеяния. Моите родители – майката ми беше болшевик – тогава най-малко нямаха информация. Имахме единствено вестник „ Правда “, един телевзионен канал и осведомителна организация ТАСС. Нямахме опция да се осведомяваме. Сега хората имат, само че са в плен на агитация. "

 

Според Виктор Бакуревич заради грандоманските си комплекси, руснаците се опасяват

от провали и загуба: " На Русия ѝ е належащо проваляне, с цел да се прероди като нация и страна. Да откри верния път както Германия и Япония след Втората международна война. "   Виктор Бакуревич уточни, че през 1914г. стартира кошмарът на Русия с началото на Първата международна война, тъй като се унищожават хора, които не са съгласни с режима.

 

Бакуревич уточни, че от началото на войната в Украйна към 1 милион мъже са емигрирали от Русия, откакто е оповестено началото на мобилизацията във Федерацията. той уточни, че Истанбул е цялостен с руснаци. В момента най-качествените хора " изтичат " от Русия, тъй като не са съгласни с Путин. Това е допустимо най-малкият късмет, с цел да се запази нацията.

 

Според Бакуревич най-хубавият вид да се приключи цялото това безумство е " нещо да се случи с Путин. Освен него, никой не е заинтригуван да се продължи войната. Никой не обича да губи, изключително руснаците, които са спечелили до момента всички войни. Бахмут и Соледар са под офанзива четири месеца и не са завладяни, тъй като армията е изтощена. "

 

Бакуревич предвижда, че евентуално ще има разпад на републики: " За страдание съветският народ се намира във фрустрация, както немският народ през 1944г. при разпада на империята. " Бакуревич уточни, че тези, които поддържат Русия и путин евентуално " не знаят какво е същински сталинизъм и путинизъм и не схващат мащабите на злото, както и какво в действителност се случва в Русия. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР