Преподавателка в американски колеж е била принудена да хване камшика

...
Преподавателка в американски колеж е била принудена да хване камшика
Коментари Харесай

Преподавателка в колеж грабна камшика и стана професор по BDSM

Преподавателка в американски лицей е била принудена да хване камшика и с изключение на с преподаване да си изкарва прехраната със садо-мазо игрички, написа "Монитор ", базирайки се на The Daily Beast.

Жената, която в „ тъмната страна “ само че живота си се подвизава под псевдонима Mistress Snow, е хоноруван учител в лицей и за разлика от щатните им се заплаща „ на парче “, което постоянно значи заплата по-малка от тази на продавач в Starbucks.

Шефовете на дамата ненадейно понижили натовареността й предходната година, като по този жесток метод я оставили без пари за жилище и заеми.

„ Трябваше да преглътна гордостта си и с принуда да забърша праха по корсета си “, споделя дамата.

Като аспирантка Сноу към този момент била си докарвала непрекъснат спомагателен приход с полови забави с доминиране, тъй че тя елементарно си намерила работа. Сега се е специализирала в телесно наказване - плющене с бич, и получава 90 $ на час за това.

След експлоадирането на пандемията дамата трансферира връзка с клиенти онлайн и нейната преподавателска работа също се организира отдалечено.

„ Печеля повече пари на час, представяйки се за професор по BDSM, в сравнение с когато съм професор в действителния живот “, признава тя.

През март лондонска примадона на садо-мазо сектора, работеща под псевдонима Зоуи Ноар, показа за пресата по какъв начин кара мъжете да почистват жилището й и взима стотици лири за това. Парите, които носи това занятие, са й задоволителни, с цел да не си отхвърля в нищо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР