Премиерата на Записки от Шато Лакрот от Мария Касимова-Моасе ще

...
Премиерата на Записки от Шато Лакрот от Мария Касимова-Моасе ще
Коментари Харесай

Премиера на "Записки от Шато Лакрот" от Мария Касимова-Моасе



Премиерата на " Записки от Шато Лакрот " от Мария Касимова-Моасе ще се организира на 13 юли от 19 часа в Приказната къща на улица " Шипка " 23.
" Всички герои са положителни хора . Те са със своите странности, всеки си носи своята история, нрав, упования към другите, своя просвета, само че даже в техния конфликт има неща, които са обединявали и най-често тези неща са свързани с някакъв тип обич - към дете, към различен човек, който е непосредствен до теб и с който споделяш дните си, към метод на живот, към природа, към храна ", уточни авторката в изявление за БНР.

" Реално срещата е доста занимателна, аз не желаех никого да иронизирам, нито едната, нито другата страна, тъй като когато влизаш в такива срещи с отворено сърце и без окачвания и с добра мисъл, а не с презумцията - о, те в този момент го вършат, тъй като ме ненавиждат или не ме харесват, тогава си доста по-свободен в връзката и същински се забавляваш ", добави Моасе и посочи, че доста дребна част от тези истории са същински:

" Образите са хиперболизирани, вкарани са нови характери, само че не мога да кажа, че това е едно към едно, което аз съм претърпяла ".

По думите ѝ творбата е излязло първо като аудиосериал , а   в този момент и като книжно тяло, облечено в книжна рокля.

" Честно казано се оказа, че обстановката е напълно друга. Има хора, които обичат да си четат книгата и споделиха, още когато излезе сериалът - аз ще го очаквам на книга. Има други, които към този момент са го слушали в този момент и желаят да си вземат книгата, с цел да я препрочитат ".
Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР