Премиерата на новия филм на Ридли Скот - The Last

...
Премиерата на новия филм на Ридли Скот - The Last
Коментари Харесай

Как Гуинет Полтроу коментира връзката на Бен Афлек и Джей Ло

Премиерата на новия филм на Ридли Скот - The Last Duel, с присъединяване на Бен Афлек ще бъде запомнена вечно от почитателите на артиста и новата му остаряла обич - Дженифър Лопес.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и идването им за кинофестивала във Венеция
Джей Ло и Бен Афлек - влюбени и във Венеция

Има специфична причина да са там

Двамата минаха по аления килим във Венеция ръка за ръка и по този метод за първи път публично потвърдиха, че още веднъж са дружно.

Джей Ло беше неотразима в дългата си бяла рокля с надълбоко деколте и цепка, а Афлек бе заложил на черен смокинг. Двамата не стопираха да се прегръщат и целуват пред камерите, а фотосите от събитието станаха едни от най-обсъжданите.

В мненията под фотосите се включи и Гуинет Полтроу, а това няма по какъв начин да остане неусетно, защото всички помним, че те двамата с Афлек бяха много влюбени. " Добре, това е сладко ", написа под фотография, оповестена от Мариел Хаен, стилистката на Дженифър Лопес.

Полтроу и Афлек се срещат на празненство през 1997 година и стартират да се срещат по-късно същата година, напомня Hollywood Life. По време на фотосите на кино лентата " Влюбеният Шекспир " от 1998 година са доста влюбени, само че се разделят последваща година.
 Гуинет Полтроу, Крис Мартин и какво усеща актрисата към някогашния си брачен партньор
Чувствата, които изпитва Гуинет Полтроу към някогашния си брачен партньор

Актрисата приказва искрено за Крис Мартин

Всъщност, реакцията на Гуинет не ни учуди кой знае какъв брой - знаем, че е номер едно в поддържането на положителни връзки с някогашните си. Именно тя разпространява термина " съзнателна разлъка ", откакто напусна някогашния си брачен партньор, фронтмена на Coldplay Крис Мартин, само че остана доста близка с него през годините.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР