Премиерът Николай Денков е освободил Мая Василева като зам.-министър на

...
Премиерът Николай Денков е освободил Мая Василева като зам.-министър на
Коментари Харесай

Рокада в Министерството на труда и социалната политика: Съветник стана зам.-министър

Премиерът Николай Денков е освободил Мая Василева като зам.-министър на труда и обществената политика - претекстове за решението не са оповестени.

На нейно място е назначена Елка Налбантова, като решението влиза в действие от през днешния ден.

Досега Налбантова е работила като консултант към политическия кабинет на министъра на труда и обществената политика Иванка Шалапатова. Нейните ресори са обществено включване, обществени услуги и поддръжка за детето и фамилията.

От биографията ѝ излиза наяве, че е била специалист по " Закрила на детето " по план за пилотно използване на Гаранция за детето на Европейски Съюз в България по контракт на УНИЦЕФ България с Европейска комисия и Министерството на труда и обществената политика.

Тя има дълготраен опит в ръководството на планове в региона на повишението на благосъстоянието на децата, развиването на обществените услуги и осъществяването на промяната за деинституционализация на грижите за деца.

Досегашният зам.-министър Мая Василева трябваше да дава отговор за усъвършенстването на политиките за детското богатство, поддръжка за фамилиите и обществените услуги. Тя е някогашен зам.-директор на Агенцията за обществено подкрепяне.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР