Премиерът на Ирландия Лео Варадкар обяви, че не смята, че

...
Премиерът на Ирландия Лео Варадкар обяви, че не смята, че
Коментари Харесай

Няма възможност за предоговоряне на сделката за Брекзит, обяви Ирландия

Премиерът на Ирландия Лео Варадкар разгласи, че не счита, че е останало каквото и да е пространство за предоговаряне на съглашението за Брекзит , без значение кой ще бъде назначен за идващ английски министър за Брекзит, оповестяват английски медии.

Варадкар уточни, че излизане на Англия без съглашение няма да бъде " безредно ", тъй като ще бъде доста мъчно да се избегне твърда граница сред Ирландия и Северна Ирландия.

 Бивш министър за Брекзит разгласи съглашението на Мей за
Бивш министър за Брекзит разгласи съглашението на Мей за " извънредно "

В същото време било " доста, доста удобно " за Европейски Съюз

" Можем да избегнем твърда граница, като подпишем съглашението, което беше контрактувано... Смятам, че при сюжет без съглашение ще бъде доста мъчно да се избегне твърда граница ", добави ирландският министър председател.

Британският министър председател Тереза Мей съобщи през вчерашния ден, че съглашението, контрактувано с Брюксел и утвърдено от нейното държавно управление " извършва целите на английския народ " макар недоволството, изразено от някои министри и депутати.

Тя добави, че има намерение да продължи да упорства за съглашението за Брекзит, защото то е " в най-хубавия интерес " на Обединеното кралство.

По-рано през днешния ден медиите осведомиха, че членове на Консервативната партия на Тереза Мей, последователи на корав Брекзит, са събрали 48 подписа, нужни за оспорването на водачеството на английския министър председател и за иницииране на избор на съмнение в Народното събрание.

 Брекзит показвал, че цената на излизането от Европейски Съюз е доста висока
Брекзит показвал, че цената на излизането от Европейски Съюз е доста висока

Британският народ щял да бъде първата жертва
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР