Премиерът Кирил Петков е назначил Димитър Илиев за заместник-председател на

...
Премиерът Кирил Петков е назначил Димитър Илиев за заместник-председател на
Коментари Харесай

Димитър Илиев е назначен за зам.-председател на Държавна агенция Безопасност на движението по пътищата

Премиерът Кирил Петков е назначил Димитър Илиев за заместник-председател на Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “, заяви държавната осведомителна работа.

В понеделник Илиев бе показан от премиера като и заяви, че става част от организацията без да уточни какъв пост ще заеме.

Димитър Илиев е прочут авто играч. Той има магистърска степен по авто и мотоциклетен спорт от НСА " Васил Левски " София, като придобива научна степен лекар и научна степен доцент в същата област.

Дълги години Димитър Илиев работи като учител в спортната академия. Той е ръководител и създател на Асоциацията на настоящите автомобилни състезатели. Многократно е бил рали първенец на България. Има няколко влиятелни класирания на европейски и международни шампионати по рали.

Повече от 14 години Димитър Илиев работи в областта на сигурността на придвижването. Основател е на Академия за безвредно шофиране, в която всяка година курсисти минават теоретично и практично образование за повишение на тяхната подготовка и умения. Заемал е редица публични позиции и начинания за повишение на информираността на хората по проблемите на пътната сигурност и предварителна защита на случаите на пътя.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР