Премиера навръх американския ден на независимостта – това очаква снимания

...
Премиера навръх американския ден на независимостта – това очаква снимания
Коментари Харесай

Орландо Блум представя снимания у нас The Outpost през юли - slava.bg

Премиера точно на американския ден на независимостта – това чака снимания в България филм The Oupost.

Студиата в „ Ню Бояна “ посрещнаха звезди от ранга на Орландо Блум, Скот Истууд и Майло Гибсън още през есента на 2018 година, а всред фотосите във военния лагер звездата от „ Карибски пирати “ не пропускаше да си поиграе и с пудела си Майти, който също бе специфичен посетител на площадката.

Във военната драма, режисирана от Род Лури, Блум влиза в ролята на лейтенант Бенджамин Д. Кийтинг, който губи живота си на фронта при борбата в Камдеш. Синът на ненадминатия Клинт Истууд – Скот, пък поставя униформата на небезизвестния сержант Клинтън Ромеша, а фотосите на терен редуваше с терапия за крайници, който артистът контузи преди да дебаркира в София.

The Outpost наблюдава борбата на американски бойци, с 400 талибани, нападнали базата им в Афганистан през октомври 2009 година. Филмът трябваше да направи премиерата си на тазгодишното издание на влиятелния кинофорум South by Southwest Film Festival, което обаче беше анулирано поради ковид.

Сега правата за разпространяването на заглавието са добити от компанията Screen Media Films, която бе дистрибутор и на „ Човекът, който би Дон Кихот “ на Тери Гилиъм. Все още не е ясно по какъв начин се възнамерява проявлението на The Outpost на огромен екран на 4 юли поради пандемията.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР