премести магазина си в Бургас на нова, по-комуникативна локация

...
 премести магазина си в Бургас на нова, по-комуникативна локация
Коментари Харесай

"Мебели Виденов" с нова локация в град Бургас

" " реалокира магазина си в Бургас на нова, по-комуникативна локация в центъра на града. На повърхност от 2400 квадратни метра, 45-ият обект от веригата предлага богат подбор за обзавеждане на спалня, дневна, кухня, хол и детска стая. В тактиката при построяването на шоурумовете в цялата страна е заложена по-голяма непосредственост до клиентите, доста от които имат предпочитание да видят онлайн и да усетят мебелите, които купуват. При развиването на своята мрежа компанията е движена от концепцията за огромни и просторни обекти, в които клиентите да се усещат удобно, заобиколени от разнообразни решения за обзавеждане.

" Избрахме Tria Central park, тъй като точно тук ще може да разгърнем всичко, което клиентите ни заслужават. Водещи още веднъж ще са мотивацията и желанието непрекъснато да се усъвършенстваме и развиваме. Това ще направи потребителско прекарване още по-вълнуващо ", показа на формалното разкриване мениджърският екип. Те показват още, че остарелият магазин прекратява активност.

Предлагат се подготвени интериорни решения - голям брой комбинации и хрумвания за обзавеждане на дома, многообразие от цветове, стилове и размери. Акцент в Premium зоната са меката мебел - ъглови дивани, канапета и фотьойли, секциите - скринове и тв модули; спалните комплекти - спални и матраци, както и трапезните маси и столове. Интересна за клиентите е и деко зоната, в която могат да бъдат открити над 1000 аксесоара за дома, като продуктовата гама на този стадий може да се купува единствено онлайн, само че занапред ще се уголемява.

Новата локация на " Мебели Виденов " е на ул. " Даме Груев " №6, Tria Central park. Работното време на обекта е всеки ден от 10 до 20 ч., а в неделя - от 10 до 19 ч., като до края на месеца клиентите и гостите на града ще могат да се включат в забавни игри с награди. Магазинът разполага с асансьор към промеждутъчен и втори етаж, както и достъп към подземния паркинг на комплекса.
Реклама
Припомняме, че историята на " " стартира преди повече от 30 години като дребна фамилна компания и последователно се трансформира в водач на пазара, движена напред от " доста огромно предпочитание за развиване, хъс, обединен и стимулиран екип ".

Освен в България компанията развива активност на територията на Гърция, Румъния и Северна Македония с помощта на своя онлайн магазин. С цел възстановяване на преживяването при извършване на покупки от уеб страницата на компанията е създадена и новаторска виртуална стая, където потребителите могат да пресъздават съчетания от разнообразни артикули от целия подбор.

Дори по време на пандемията те не просто съхраняват бизнеса си, а с предвидливост и стратегически решения реализират растеж.
Бизнес тактика
Фабриката на някогашния промишлен колос " Тунджа " в Ямбол напълно скоро ще се трансформира в биещото сърце на производството на " Мебели Виденов ". Проектът, част от дълготрайната бизнес тактика на компанията, планува построяването на нови здания на повърхност 50 дка, които ще разрешат да бъдат обособени производства за мебели от пресовани дървесни частици (ПДЧ), мека мебел и такива по самостоятелен план на клиента. Успоредно с това, планът ще разреши разширението на складовите площи, което от своя страна ще улесни поддържането на богатия подбор. След приключването на всички действия индустриалният потенциал на компанията ще нарасне с към 30%. Инвестицията ще разреши и наемането на нови 200 чиновници. Развитието на екипа постоянно е било измежду главните цели в тактиката на компанията, като към днешна дата в " Мебели Виденов " работят над 1500 чиновници.
Реклама Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР