Прекомерното изпотяване през нощта може да е симптом за левкемия,

...
Прекомерното изпотяване през нощта може да е симптом за левкемия,
Коментари Харесай

Случва ли ви се това, докато спите? Симптом е на опасно заболяване!

Прекомерното изпотяване през нощта може да е признак за левкемия, откриха откриватели от английската благотворителна организация Blood Cancer UK. 

В публикацията се отбелязва, че нарасналото изпотяване е постоянно срещано при дамите по време и преди менопаузата, само че при левкемия това събитие е непрекъснато, а не от време на време.
 За да не ошипява врата ви, правете това За да не ошипява врата ви, правете това
Вратът на човек, който е влезнал в симбиоза с компютъра, след няколко часа работа нормално е вцепенен от болежка. Това се случва заради ст...

Учените са интервюирали повече от две хиляди пациенти с рак на кръвта. Оказа се, че 31% са имали прекалено изпотяване даже през нощта преди да бъдат диагностицирани с заболяването.

От организацията подчертаха, че при непрекъснато нараснало изпотяване, поради което се постанова да се преобличате постоянно, наложително би трябвало да се иде на доктор. 

„ Много е елементарно да пренебрегнете несъразмерното изпотяване и да го отдадете на летните жеги. Истината е, че една от аргументите за нараснало изпотяване при рак на кръвта е опитът на организма да се бори с заболяването.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР