Предварителната продажба на смартфон, изграден на платформата Етериум (ETH), отбеляза

...
Предварителната продажба на смартфон, изграден на платформата Етериум (ETH), отбеляза
Коментари Харесай

Първите Етериум смартфони бяха разпродадени за под 24 часа

Предварителната продажба на смарт телефон, построен на платформата Етериум (ETH), означи незабравим триумф. Само за 24 часа всички 50 мобилни устройства с операционна система, захранвана от мрежата за смарт контракти, бяха изцяло разпродадени.

Наречен “ “, този смарт телефон е преосмислена версия на Гугъл Pixel 7a, разполагаща с неповторима операционна система с отворен код, известна като ethOS. Името произлиза от “ “, като в същото време носи смисъла на “ ” на гръцки език.

Това, което отличава тези устройства от другите Web3 смарт телефони, е включването на вграден клиент “ “. Тази съответна функционалност дава опция на операционната система ethOS да ревизира независимо блоковете, като дейно трансформира устройството в “ ” в мрежата на Етериум .

Смартфонът е оборудван с редица вградени принадлежности за ръководство на заплащания и изпращане и приемане на известия. Освен това той безпроблемно се интегрира с Ethereum Name Services (ENS), опростявайки процеса на заплащане за потребителите. Също по този начин той уголемява поддръжката на Етериум Виртуална Машина (EVM) и мрежите за мащабиране на втори пласт.

Забележително е, че тези смарт телефони бяха налични единствено за тези, които получиха ethOS NFT по време на етапа на предварителна поръчка. Потенциалните купувачи имаха опция да употребяват или унищожат NFT като средство за обезпечаване на своя телефон.

Струва си да се означи, че някои ethOS NFT сега са регистрирани в OpenSea, най-голямата платформа за търговия с NFT, за почти 3 ETH, което се равнява на съвсем $5,000. За разлика от тях, общоприетият Гугъл Pixel 7a се продава на дребно за $499 в Съединени американски щати, което бележи забележителна разлика в цената от 10 пъти.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР