Предстои стартирането на директни полети между България и Кралство .

...
Предстои стартирането на директни полети между България и Кралство .
Коментари Харесай

Директни полети между България и Саудитска Арабия стартират в началото на 2023 г.

Предстои стартирането на директни полети сред България и Кралство. Първата конвенция в региона на превоза сред Република България и Кралство Саудитска Арабия бе подписана през днешния ден в Рияд от министъра на превоза и известията Христо Алексиев и министъра на превоза и логистичните услуги на Кралство Саудитска Арабия Салех ал Джасер.

„ Спогодбата за въздушни известия сред държавните управления на двете страни основава нова правна рамка, хармонизирана с правото на Европейски Съюз, която дава отговор на актуалните условия и условия за осъществяване на въздушни услуги. Това ще обезпечи задълбочаване на съдействието в региона на авиацията и ще даде подтик за развиването на нови планове и взаимни начинания сред нашите две страни “, съобщи Христо Алексиев.

Той уточни, че идната стъпка е пускане на нови директни линии София-Рияд-София и Варна-Дамам-Варна, като това се чака да стане при започване на идната година. От българска страна авиационният оператор, който е назначен да оперира по въздушната линия е България Ер, а...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР