За това пише Daily Star. В Главен план, част 2,

...
За това пише Daily Star. В Главен план, част 2,
Коментари Харесай

Илон Мъск представи амбициозен план: автомобили Tesla, които генерират приходи

За това написа Daily Star.

В " Главен проект, част 2 ", оповестен преди осем години, Мъск изложи задачите си за разширението на Tesla в главните форми на наземен превоз и развиването на самостоятелна технология.

Един от най-интригуващите аспекти на проекта е обещанието на Мъск да „ остави колата ви да ви печели пари, когато не я употребявате “. Въпреки че детайлностите за този проект към момента не са разкрити, той включва опцията транспортните средства на Tesla да бъдат употребявани като робо-такси или за други търговски цели.

Планът също по този начин приканва за разширение на продуктовата линия на Tesla, с цел да включва тежкотоварни камиони и градски транспортни средства с висока компактност. Това показва желанието на Tesla да стане главен състезател във всички сегменти на автомобилната промишленост.

В региона на самостоятелното шофиране Мъск акцентира значимостта на създаването на устойчиви на неточности системи, които могат безвредно да ръководят автомобил, даже в случай че една от системите му се повреди. Той призна,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР