Предстои преместване на Клиниката по кардиология към УМБАЛ “Свети Георги

...
Предстои преместване на Клиниката по кардиология към УМБАЛ “Свети Георги
Коментари Харесай

Временно местят Клиниката по кардиология на УМБАЛ “Свети Георги”

Предстои пренасяне на Клиниката по кардиология към УМБАЛ “Свети Георги ” Пловдив, оповестиха от лечебното заведение. От Хирургичния блок на бул. " Пещерско шосе " 66 краткотрайно ще се одобряват пациенти в Блок V на Клиника по инфекциозни заболявания, която се намира в непосредствена непосредственост.

Причините за преместването са съществени строително-ремонтни действия и възобновяване на материално-техническата база на целия етаж на клиниката.

Екипът на болничното заведение ще обезпечи всичко належащо за безпроблемното протичане на лечебно-диагностичния развой и преместването няма да затрудни грижата за лежащите и нови пациенти, увериха от там.

Ремонтът на Клиниката по кардиология стартира на 4 септември тази година и се чака да продължи до завършването на нужните строително-ремонтни действия. След като работите по обновяването приключат, клиниката още веднъж ще се отвори на същото място, където пациентите ще могат да се възползват от усъвършенстваните условия за диагностика и лекуване.

За облекчение на пациентите в кабинет No 1 на сутеренен етаж на Клиника по кардиология в Хирургичния блок ще бъде проведена консултативна активност. Ще бъде обезпечен дежурен доктор, който да обезпечи осъществяването на съвещания на незабавните и предоперативните пациенти на лечебното заведение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР