Представители на елитния френски Реймс са изпратили свои хора на

...
Представители на елитния френски Реймс са изпратили свои хора на
Коментари Харесай

Елитен френски отбор пътувал до Белгия, за да гледа Доминик Янков

Представители на елитния френски Реймс са изпратили свои хора на стадион “Лото Парк ”, с цел да наблюдават изявите на Доминик Янков по време на мача от плейофите на Лигата на конференциите сред Андерлехт и Лудогорец, предава вестник “Мач Телеграф ”.

За страдание Янков не съумя да впечатли изключително с изявите си. Той остана на терена почи колкото цяло едно полувреме, откакто влезе в 78-ата минута на мястото на халфа Нонато и остана до края на срещата, в която се играха две продължения по 15 минути, както се стигна и до осъществяване на дузпи.
 Три тима от Франция в борба за Доминик Янков Три тима от Франция в борба за Доминик Янков
Именно на Янков му бе предоставено от Анте Шимунджа да застане зад бялата точка, само че там той разочарова, пропускайки да се разпише. Същото направиха и другите му двама сътрудници - Гонсало Авила и Педриньо, които бяха натоварени със задачата да се включат в рулетката с дузпите.

Така “орлите ” за следващ път се провалиха още на първото затруднение от директните елиминации в европейските клубни шампионати и отпаднаха прекомерно рано през пролетния дял на сезона.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Иначе още през предишното лято Янков бе покрай трансфер при французите, само че тогава Лудогорец не одобри отправената оферта, а след това националът преподписа с разградчани.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР