Представете си, че сте инфлуенсър. Но от най-популярните. Как бихте

...
Представете си, че сте инфлуенсър. Но от най-популярните. Как бихте
Коментари Харесай

Гласувайте за... Кайли Дженър? Инфлуенсърката надъхва по бански от две снимки

Представете си, че сте инфлуенсър. Но от най-популярните. Как бихте предиздвикали своите почитатели да отидат до изборните урни и да гласоподават за бъдещето на страната? Със фотография по бански, несъмнено!

Виж още: Хари и Меган с риалити предаване? Ето какво знаем до този миг

Това беше решението на Кайли Дженър, която качи цели две фотоси в бански на Диор от две елементи. " Седми ден от есента ", написа под първата. " Но регистрирахте ли се, с цел да гласувате ", написа пък под другата. 

Виж още: Пълно несъгласие: " Засрамената " Миа Халифа си направи профил в OnlyFans, раздраха я от рецензии

Към апелите за гласоподаване се причисли и сестрата на Кайли, Кендъл, която избра много по-директен (а и облечен) метод, с който да прикани почитателите си. Направи го в Instagram лайв видео, като в диалога се включи и член от кабинета на Барак Обама. " Гласуването няма да ни докара избавител, няма да реши всички наши проблеми, само че то ще даде опция да се направи нещо за климатичните промени, систематичният расизъм, опазването на здравето и образованието ", разясниха двамата.

Виж още: Брат и сестра на екрана, любовници в живота: Тези холивудски двойки са минали таман през това

На 3 ноември предстоят президентските избори в Съединени американски щати. На тях ще се избере 59-ия президент. Основните претенденти са Доналд Тръмп с вицепрезидент Майк Пенс от Републиканската партия и Джо Байдън с Камала Харис за вицепрезидент от Демократическата партия. С апели към американците да излязат и да гласоподават се включиха десетки звезди. Сред тях бяха принц Хари и Мегън Маркъл, Майк Тайсън, Рийз Уидърспун, Опра Уинфри, Мишел Обама, Рита Уилсън, Крис Евънс, Кейти Пери, Леонардо ди Каприо, Били Айлиш и Тейлър Суифт.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР