Представете си, че организирате събитие, но не можете да си

...
Представете си, че организирате събитие, но не можете да си
Коментари Харесай

Българска платформа позволява лесно и иновативно пренареждане на елементи от интериора

Представете си, че организирате събитие, само че не можете да си визиите по какъв начин да подредите масите или други мебели за гостите в залата, къде да има сцена и водещ, къде да се опъне екран за презентации.

Дори за хората с въображение би била потребна платформата , тъй като с нейна помощ по-лесно може да се изясни и покаже по какъв начин си показване интериора за съответния случай.

Именно тази платформа класира разработчиците ѝ от измежду финалистите на Националния конкурс „ Иновативно дружество на годината “2020, проведен от фондация „ Приложни проучвания и връзки “.

Програмата е лека и разрешава безпроблемно взаимоотношение и безупречна визуализация на другояче тежки фотореалистични 3D модели. Всеки детайл от обзавеждането може да бъде пренареден, отстранен и сменен.

 Виктория Викторова

Средата е фотореалистична, изясни пред Радио София Виктория Викторова , шеф на компанията. Може да се откри решение даже без да се върви на място в залата.

„ С финансиране след състезанието е направихме обособена, специфична компания за тази активност и в този момент навлизаме в нови сфери. Тази визуализация дава огромна еластичност и икономисва доста време. Може да пренаредите интериора даже на телефона си. “

Залата може да бъде освен конферентна, само че и концертна или изложбена.
Положителната оценка към този момент е дадена освен от уредниците на корпоративни събития, а и сватбени участници, както и хотели.

След приложение от български клиенти основателите на LayAlt са се насочили за пробив и в Румъния.

Чуйте целия диалог на Лили Големинова с Виктория Викторова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР