Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова публикува във фейсбук

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова публикува във фейсбук
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Управляващите се провалиха във всичко, хората вече усещат „промяната“

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова разгласява във фейсбук профила си информация за днешното посещаване в храма и духовната академия в Шипка. Тя цитира и думите на водача на партията Бойко Борисов:

Христос Воскресе! Благодаря на българската черква, която постоянно е била стожер на морала и духовността. Владиката пристигна при мен преди време, с цел да се погрижим за храма и духовната академия тук в Шипка. Направихме всичко належащо. България е единствената страна, която не затвори молитвените храмове по време на пандемията. Направихме по този начин, че проповедниците да получават заплата като тази на учителите. Защото те проповядват положителното и с цел да не се карат по храмовете кой да продава свещи.

България и в този момент дава оръжия за Украйна. Това демонстрират цифрите за износа. Изнася се в пъти повече. Но както във всичко друго, новите ръководещи работят подмолно и скрито. Те работят в прорез на всичко, което „ смяната “ даде обещание. В момента в Русия има агресор, има деспот. Ние сме признателни за помощта им в предишното, само че не можем да си затваряме очите за протичащото се в този момент.

Слави Трифонов не отиде в Народното събрание, с цел да прави пътища, с цел да се занимава с енергетика. Но и нищо от това, което даде обещание, не е направил. „ Демократична България “ и Българска социалистическа партия по същия метод. Когато ние управлявахме, аз обяснявах, че не е редно да се харчат по 50 милиона за избори. Тогава ми споделяха, че ще има „ избори до дупка “. Защо в този момент да е неприятно да има предварителни избори?! Лошо е да има такова неспособно ръководство!

Коалицията е сцепена по всяка една тематика. По тематиката за оръжията за Украйна, за РСМ, за енергетиката, за земеделието и туризма. Няма тематика, по която да има обща позиция.

ГЕРБ е съпротива. Можем да желаяме избор на съмнение. Но не е вярно. Българите би трябвало да схванат какво са си избрали. Винаги съм разчитал на народа. Хората сами би трябвало да изискат да ги махнат.

Управляващите се провалиха във всичко. За комисионните си ръководещите окрадоха народа. Ще слагат и идващите ръководещи във финансова невъзможност.

Как избраха офшорката, с която да подпишат меморандума в Гранитна зала на Министерски съвет. Защо не е някоя друга?! Защо тъкмо тази?! Направихме нарочна конференция, показахме документи пред медиите за офшорните компании. И за това по какъв начин задължиха България, цялата енергетика е дадена на офшорка.

Хората към този момент усещат „ смяната “. Токът е по-скъп с 30%. Ако управлявахме ние, нямаше да допуснем покачване на цените на горива, на питателните артикули. Честито на спечелилите!
https://www.facebook.com/desislava.atanasova.18659/posts/3148356585378971
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР