Председателят на Общинския съвет в родопската община Баните Велин Фиданов

...
Председателят на Общинския съвет в родопската община Баните Велин Фиданов
Коментари Харесай

Шеф на общински съвет загина в зверска катастрофа

Председателят на Общинския съвет в родопската община Баните Велин Фиданов и още един мъж са починали нощес при тежка злополука.

Инцидентът е станал нощес към 20 часа, когато 53-годишният Велинов, 52-годишният Красимир Купенов от Баните и 71-годишен мъж от село Давидково
се прибирали с джип "Тойота " от ловна вила в местността Енихан Баба, оповестиха смолянският "Отзвук " и "Марица ".

На прав сектор преди Давидково джипът стартира да се търкаля по пътното платно към 60 метра. Предполага се, че се е случило или поради изгубен надзор над колата по незнайна причина, или поради висока скорост, споделят очевидци. Джипът е сплескан до неразбираемост. Зад кормилото бил Велин Фиданов, който умира на място.

52-годишният Красимир Купенов е тежко ранен и е умрял по-късно в Спешното поделение на смолянската болница. Оцелял е единствено третият мъж, който се е возил на задната седалка. Именно той се обадил на тел. 112, с цел да заяви за случая. 71-годишният мъж е настанен за лекуване в смолянската болница без заплаха за живота.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ- Мадан. Образувано е досъдебно произвеждане. Погребенията на двамата починали ще са на следващия ден - 22 юли.

Двама души са починали, а 31 са били ранени в 25 произшествия през миналото денонощие. Има заплаха за живота на един от потърпевшите, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
На територията на столицата са били регистрирани 127 леки и 1 тежка катастрофи; двама са били ранени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР