Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян направи интересно изказване

...
Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян направи интересно изказване
Коментари Харесай

Хиндлиян скочи срещу Хубчев: Левски играе селски футбол!

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян направи забавно изявление по време на награждаването на " сините " почитатели за тим на месеца в анкетата на Пресклуб " България ". Хиндлиян се изрече срещу наставника на " сините " Петър Хубчев.

" Какво значи да сме лоялни към Хубчев? Левски не завоюва нито един значим мач за последната година. Спечели един, само че на дузпи. Трябва да признаем, че там роля има шансът. За наша наслада той беше с нас в оня миг. Не ме питайте в какво положение съм се прибирал от Пловдив онази вечер. Поредният мач, след който не ти се приказва. Да, чужденците останаха, само че резултатът беше пагубен, Левски играе селски футбол. Гледам мачове от " А " окръжна група всяка седмица и знам на какво равнище е аматьорският футбол, мога да преценява.

Последната ми среща с Наско Сираков беше на 24 май. Той през вчерашния ден съобщи желание за бистрота в клуба, нямам причина да се колебая в думите му. Смятам, че това е пътят. Нашата цел е да стартираме отначало, начисто. Водени от тази мисъл направихме това, което се случи в последните месеци, а и през последните години. През 2014 година обяснявахме за модела " Бащица ", само че не ни взимаха доста насериозно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР