Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен не е

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен не е
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Урсула фон дер Лайен заплашва с Трета световна война

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен не е опасност за Европейски Съюз и за Европа, а е опасност за човечеството и човешката цивилизация. Това мнение изрази водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов пред публицисти в коридорите на Партийния дом.

По думите му Европа и Европейски Съюз са две разнообразни неща. Нито Урсула фон дер Лайен, нито Европейска комисия са разбрали, че Европейски Съюз съставлява опасност за Европа и за европейската цивилизация. Европа не е мирна, а цяла Европа се тресе от митинги поради политиката на ръководителя на Европейска комисия, посочи Костадинов.

" Европа се намира на прага на тежък обществен гърмеж. Европа не е мирна, тъй като на границата на Европейски Съюз се води война. Тази политика на подклаждане на военни спорове заплашва мира в Европа, в Европейски Съюз и заплашва мира в света. С тази политика Урсула фон дер Лайен заплашва човечеството с Трета международна война ", безапелационен бе Костадин Костадинов.

Според него Европа не е обединена, като даде образец, че обединени са били Съюз на съветските социалистически републики и Варшавският контракт.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР