Председателят на Европейската комисия (ЕК) Жан-Клод Юнкер тръгна по стъпките

...
Председателят на Европейската комисия (ЕК) Жан-Клод Юнкер тръгна по стъпките
Коментари Харесай

Жан-Клод Юнкер тръгна по стъпките на Тереза Мей

Председателят на Европейската комисия (ЕК) Жан-Клод Юнкер потегли по стъпките на английския министър председател Тереза Мей, разяснява лондонският в. "Гардиън ".

Изданието, което е измежду главните медийни съперници на излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз (Брекзит), разяснява клип. На видеото се вижда по какъв начин водачът на органа на изпълнителната власт на 28-те демонстрира танцувални умения на вчерашно съвещание в Брюксел. Изявата на Юнкер провокира смях в залата.

Друг английски вестник "Дейли мейл ", чиято публицистична политика пази Брекзит, упрекна шефа на Европейска комисия, че се подиграва със стопанката на "Даунинг стрийт " 10.

Говорител на Европейска комисия съобщи, че Юнкер не е имал за цел да се гаври с който и да е било. "С танца си някогашният министър председател на Люксембург е желал да разведри ситуацията ", показаха от Брюксел.

Мей по време на конференцията на ръководещата Англия Консервативна партия разкърши снага под звуците на шлагера на шведската група АББА „ Dancing Queen”.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР