Предприемаме необходимите стъпки, свързани с балистичните ракети. В задълженията ни

...
Предприемаме необходимите стъпки, свързани с балистичните ракети. В задълженията ни
Коментари Харесай

Турция ще купи балистични ракети

Предприемаме нужните стъпки, свързани с балистичните ракети. В отговорностите ни влиза отбраната на 80-милионна Турция, акцентира Ердоган по време на присъединяване си в "Блумбърг бизнес конгрес " в Ню Йорк, представен от Анадолската организация и Българска телеграфна агенция.

Държавният глава на Турция съобщи през вчерашния ден още, че не престават договарянията на Анкара за пазаруване от Русия на зенитни ракетни системи С-400.

Преговорите не престават. Ако в Сирия, покрай нас, има ракети С-400, аз ще се постарая и ние да имаме С-400, както и С-500.

Ако не можем да купим оръжие от НАТО, ще намерим различен метод да създадем това, сподели Ердоган.

Турският президент заяви на 12 септември, че Турция е платила депозит на Русия за покупката на съветските зенитно-ракетни системи С-400 макар възраженията на съдружниците й от НАТО.

Ердоган желае да трансформира Турция в нова нуклеарна мощ, президентът има скришен проект за атомна бомба в миг, когато връзките му с Европейски Съюз се намират в рецесия. Това предизвестие насочи в средата на август турския т публицист Абдула Бозкурт. В негова публикация тогава пишеше, че хора от близкото обграждане на Ердоган, имащи въздействие върху неговите решения, споделили, че турският президент към този момент е обсъждал опцията за придобиване на атомна бомба.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР