Предложението за нов заем на община Пловдив в размер на

...
Предложението за нов заем на община Пловдив в размер на
Коментари Харесай

БСП И ДБ в ОбС Пловдив против заема от 50 милиона за спортни обекти

Предложението за нов заем на община Пловдив в размер на 50 милиона лв. няма да бъде подкрепено от групите на Българска социалистическа партия и на " Демократична България ", както и от нечленуващия в група консултант. Заявки за това бяха направени при започване на днешното съвещание на Общинския съвет, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

настоя точката за заема да не се позволява до сесия, да се показа нужната документи, да се организира публично разискване и въобще да се мине по каналния ред за взимане на толкоз значимо решение. Предложението му обаче не бе признато. 

" Отчитаме, че тези обекти би трябвало да бъдат приключени. Отчитаме, че значимите планове за Пловдив са несъмнено за половин милиард лв.. Недопустимо е съгласно нас да се внася толкоз значимо предложение по този метод. Няма по какъв начин да подкрепим такова предложение. Такива решения се взимат от Градския съвет. На нас няма кой да ни спусне заповед " изтегли заем и довърши обектите ". Преди седмица имахте среща с пловдивски депутати. Защо те не оказват помощ? " - съобщи ръководителят на групата на Българска социалистическа партия в локалния парламент. 

Съветниците от Демократична България още през вчерашния ден оповестиха, че не одобряват опитите на актуалното ръководство за налагане на решения, които са без нужната социална поддръжка. 

Въпреки обструкциите, предлагането за заема беше включено в дневния ред.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР