Предложението за брак е вълнуващ и незабравим момент. Често дамите

...
Предложението за брак е вълнуващ и незабравим момент. Често дамите
Коментари Харесай

5 сигурни знака, които издават, че ви предстои брак

Предложението за брак е трогателен и паметен миг. Често дамите се оказват пои-нетърпеливи в това отношение, до момента в който мъжете обмислят деликатно всяка своя стъпка.

Определено чакането на " подобаващия " миг се оказва извънредно изнервящо за дамите.

Това са 5-те сигурни знака, които издават, че той възнамерява да ви предложи брак:

1. Не стопира да приказва за бъдещето
 10 съвета от 10 брачни консултанта за сполучливи връзки и бракове 10 съвета от 10 брачни консултанта за сполучливи връзки и бракове
В тази публикация ще ви покажем 10 скъпи съвета за сполучлива връзка и брак. Някои ще ви се сторят много явни и ще се чудите за какво не сте...

Ако той желае да ви предложи брак, сигурно ще ви попита по какъв начин си представяте бъдещето. Вашият обичан евентуално желае да разбере какво мислите по въпросите, свързани с децата, дома и кариерата.

2. Изглежда по-напрегнат от нормалното

Предложението за брак е един от най-стресиращите моменти в живота на всеки мъж, тъй че подготовката за паметното събитие сигурно го напряга. Освен нарасналата тревога и раздразнителност, ще забележите и други дребни промени в държанието му.

Вероятно той ще стартира по-често да ви повтаря какъв брой доста ви обича и какъв брой сте значима за него. 

3. Той възнамерява сантиментална отмора
 9 потвърдени обстоятелството, че бракът ви ще издържи теста на времето 9 потвърдени обстоятелството, че бракът ви ще издържи теста на времето
Ако съжителствате в брак, то би трябвало най-малко един път да си задавате въпроса дали може да издържите през годините. В тази публикация ще прегледам...

Мъжете постоянно вършат оферти за брак по време на отмора. В последна сметка има ли по-романтично място от залеза на плажа на някое райско кътче.

4. Той стартира да отделя повече внимание на спестяванията си

Сватбата е скъпо наслаждение. Ако забележите смяна в навиците на обичания ви във връзка с спестяванията му, това може би значи, че той обмисля предложение за брак.

5. Запознава ви със фамилията си

Знаете, че мъжете одобряват съществено дамата до себе си, в случай че с горделивост я показват на родителите си и на останалите си родственици.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР