Предложение за създаване на временна комисия за имунитетите от името

...
Предложение за създаване на временна комисия за имунитетите от името
Коментари Харесай

ПП/ДБ си харесаха три имунитета за комисията

Предложение за основаване на краткотрайна комисия за имунитетите от името на ПГ на " Продължаваме промяната - Демократична България " е импортирано в деловодството на Народното събрание.

От обединението оповестяват, че предлагането е комисията да работи по настояванията за три имунитета -, и.
 Нинова раздвижва имунитета на Бойко Борисов
Нинова раздвижва имунитета на Бойко Борисов

И отива да изчете досието Барселонагейт

Комисията ще се състои от 12 депутати - по двама души на паритетен принцип от всяка парламентарна група. Тя ще работи до привършване на предмета си, само че би трябвало да приключи работата си не по-късно от 18 юли 2023 година За всеки случай би трябвало да реши дали са налице задоволително данни за осъществено закононарушение от общ темперамент и ще се изготвя настрана мнение.

Със основаването на тази краткотрайна комисия се следва практиката на Народното събрание до момента по редица други случаи с поискани от прокуратурата имунитети на народни представители.

Предложението е импортирано преди да стане ясно, че Иван Гешев желае още веднъж имунитета на, само че откакто бе пожелан, с цел да продължи следствието против тях за хулиганска демонстрация против длъжностно лице - служители на реда - по време на митинг на партията в столицата. На този стадий Иван Гешев не удовлетвори настояването на СГП и не е внесъл. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР