предлага голяма отстъпка при закупуване на основен софтуер като операционната

...
предлага голяма отстъпка при закупуване на основен софтуер като операционната
Коментари Харесай

Априлска разпродажба: Windows 10 Pro само за €7,25 в Dealworlds

предлага огромна отстъпка при закупуване на главен програмен продукт като операционната система Windows и някои от най-полезните и необятно публикувани пакети за работливост като Office. Ако ще купувате програмен продукт за компютъра си, Dealworlds оферира базов програмен продукт на извънредно налични цени, с опция да спестите в действителност обилни суми и преимуществото да се насладите на спомагателна отстъпка при потребление на купони.



Специално за Великден – Директна оферта

Dealworlds предлага специфична цена за Windows 10 и Office. Търсенето и успеваемостта прави тези артикули изключително известни. Така че не пропускайте най-хубавото съответствие цена/производителност. Не е нужен ваучър, с цел да ги купите преференциално.

Windows артикули на половин цена

Купон: BDL50

Други лицензи за Windows също се оферират с спомагателни 50% отстъпка. Просто приложете промоционалния ваучър при извършване на покупки и се възползвайте от понижението на цената.

62% ОТСТЪПКА за пакети – повече артикули, по-голяма отстъпка

Купон: BDL62

Комбинациите и пакетите обезпечават в допълнение понижение на цените при извършване на покупки.

55% ОТСТЪПКА за разнородни артикули

Купон: BDL55

Предлагат се и други типове артикули. Може би търсите програмен продукт за дома, за учене или професионална приложимост? Изброените артикули са подобаващи за тези цели и на добра цена.

Процесът на покупка е елементарен, като са налични голям брой способи за заплащане. Всички тези промоции и специфични отстъпки, показани нагоре, са лимитирани във времето и годни единствено до привършване на количествата – тъй че, в случай че желаете да надградите вашия компютърен програмен продукт по време на празниците, сигурно би трябвало да се възползвате от промоциите.

Ако инцидентно срещнете някакви проблеми или в случай че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти на Dealworlds е разполагаем, с цел да ви помогне с думи и каузи! За всевъзможни въпроси, просто им изпратете имейл на следния адрес:.

рекламна публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР